Vloerisolatie in Emmen
Vloerisolatie in Emmen Ratering Isolaties
Voor deze woning in Emmen mochten wij vloerisolatie toepassen. Hier geen koude voeten meer!

Emmen – Drenthe – Vloerisolatie – 53m² – Polyurethaan (PUR)

Voor deze woning in Emmen mochten wij 53m² vloerisolatie aanbrengen door middel van polyurethaan schuim. Geen koude voeten meer in deze woning!

Wat zijn de voordelen van vloerisolatie:
  • ✅ Minder energiekosten door minder warmte verlies
  • ✅ Meer wooncomfort door warmere vloer
  • ✅ Kan ook bijdragen aan geluidsisolatie
  • ✅ Helpt om de CO2-uitstoot van uw huis te verminderen
  • ✅ Verhoogt de waarde van de woning
Vloerisolatie

Het isoleren van een vloer kan bij voldoende ruimte, minimaal 50cm, als volgt.  Door de vloer aan de onderzijde te isoleren middels polyurethaanschuim wordt deze afgesloten van het klimaat in uw kruipruimte. Hierdoor heeft de koude lucht in uw kruipruimte geen invloed meer op de temperatuur van uw vloer. Uw vloer zal dezelfde temperatuur aannemen als alle andere voorwerpen in de woning, hierdoor zijn tocht en koude voeten verleden tijd.

Lees hier meer over vloerisolatie

Polyurethaan -Dak -Vloer

Het gespoten PUR-schuim wat men gebruikt om begane grondvloeren, nieuwe gevels en daken te isoleren is een zeer hard geel schuim met een gesloten celstructuur. Dit schuim is vergelijkbaar met het schuim dat in de wand van uw koelkast of diepvries is toegepast als isolatie.

Doordat het PUR-schuim verspuitbaar is en het zeer goed hecht op vele ondergronden is het zeer geschikt om diverse objecten te isoleren. Rondingen, aansluitingen en overige moeilijk bereikbare plekken kunnen hiermee perfect worden afgedicht.

Lees hier meer over polyurethaan isolatie

Wat zeggen klanten over ons?

Jan Lubben

Marco Mensen

Jerry van dijk

Jeffrey

Meer
projecten