Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Isolatie materialen

"Voor elke situatie, een passende isolatie"

Ontdek de Verscheidenheid aan Isolatiematerialen – Kies Jouw Ideale Isolatieoplossing

Bij Ratering Isolaties begrijpen we dat de keuze van het juiste isolatiemateriaal essentieel is voor het creëren van een energie-efficiënt en comfortabel thuis- of werkomgeving. Met een breed scala aan isolatiematerialen tot jouw beschikking, bieden we op maat gemaakte isolatieoplossingen die aan al jouw behoeften voldoen. Van gesloten cel polyurethaanschuim tot HR++ parels, minerale wol en PIR isolatie, ontdek de kenmerken en voordelen van elk isolatiemateriaal om de ideale keuze voor jouw project te maken.

HR++ Parels

EPS parels Klik voor meer informatie[/caption]

Duurzame Isolatie voor Warmtebehoud

HR++ parels, ook wel EPS-parels genoemd, zijn lichtgewicht en duurzame isolatiekorrels die een uitstekende thermische isolatie bieden. Deze parels zijn bestand tegen vocht en schimmel en behouden hun isolerende eigenschappen gedurende vele jaren. HR++ parels zijn geschikt voor diverse isolatietoepassingen, zoals vloerisolatie, dakisolatie en gevelisolatie.

Gesloten Cel Polyurethaanschuim(PUR)

Polyurethaan Klik voor meer informatie[/caption]

Uitmuntende Isolatie en Naadloze Afdichting

Gesloten cel polyurethaanschuim is een geavanceerd isolatiemateriaal dat zich onderscheidt door zijn hoge isolatiewaarde en uitstekende afdichtende eigenschappen. Het schuim wordt ter plaatse aangebracht en vormt een naadloze isolatielaag, waardoor lucht- en warmtelekken effectief worden voorkomen. Gesloten cel polyurethaanschuim is ideaal voor toepassingen zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie en gevelisolatie.

Minerale wol

Wol ratering isolaties Klik voor meer informatie[/caption]

Flexibele Isolatie voor Geluids- en Warmtecontrole

Minerale wol, zoals glaswol en steenwol, is een veelzijdig isolatiemateriaal dat bekend staat om zijn uitstekende geluidsabsorberende en warmte-isolerende eigenschappen. Het is beschikbaar in rollen, platen en dekens, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is op verschillende oppervlakken. Minerale wol is ideaal voor toepassingen waar geluids- en warmtecontrole van groot belang zijn, zoals tussenwanden. Knauf supafil wordt gemaakt met 80% gerecycled glas en 0% chemicaliën. De isolatiewaarde van de isolatie is het hele jaar door constant.

PIR isolatie

Klik voor meer informatie[/caption]

Hoge Isolatiewaarde en Slanke Profielen

PIR isolatie (polyisocyanuraatschuim) is een isolatiemateriaal dat bekend staat om zijn uitstekende thermische prestaties en slanke profielen. Het heeft een hoge isolatiewaarde en is relatief dun, waardoor het ideaal is voor situaties waar ruimte beperkt is, zoals dakisolatie en zoldervloerisolatie. PIR isolatie biedt een efficiënte warmte-isolatie en draagt bij aan energiebesparing.

Polyurea Hotspray Coating

Klik voor meer informatie[/caption] Polyurea hotspray is een kunststof coating om vrijwel ieder voorwerp of object duurzaam af te werken. Middels de hotspray applicatie kunnen diverse ondergronden hiermee waterdicht en slijtvast worden afgewerkt. Ratering Isolaties beschikt over meerdere mobiele hotspray installaties waarmee zij op locatie deze coating kan aanbrengen.