Isolatie materialen

Voor elke situatie, een passende isolatie

Polyurethaan (PUR)

Polyurethaan
Klik voor meer informatie

Het gespoten PUR-schuim dat wij gebruiken voor het isoleren van vloer, spouw, gevel en dak is een schuim met gesloten celstructuur. Dat wil zeggen dat het lucht en waterdicht is.

HR++ Parels

EPS parels
Klik voor meer informatie
EPS parels zijn geëxpandeerde polystyreen bolletjes(piepschuim) die in de spouwmuur worden geblazen. Vlak voor het inblazen worden ze besproeid met een klein beetje bindmiddel(latex) waardoor de bolletjes zich in de spouwmuur aan elkaar hechten.

Minerale wol

Wol ratering isolaties
Klik voor meer informatie

Knauf supafil is een duurzaam materiaal, want de inblaaswol wordt gemaakt met 80% gerecycled glas en 0% chemicaliën. De isolatiewaarde van de isolatie is het hele jaar door constant. 

PIR isolatie

Klik voor meer informatie

PIR of voluit geschreven polyisocyanuraat is een hardschuim dat specifiek voor isolatietoepassingen wordt geproduceerd. PIR is een doorontwikkelde variant van PUR(polyurethaan)-schuim. 

Polyurea Hotspray Coating

Klik voor meer informatie

Polyurea hotspray is een kunststof coating om vrijwel ieder voorwerp of object duurzaam af te werken. Middels de hotspray applicatie kunnen diverse ondergronden hiermee waterdicht en slijtvast worden afgewerkt. Ratering Isolaties beschikt over meerdere mobiele hotspray installaties waarmee zij op locatie deze coating kan aanbrengen.