logo-ratering-isolaties

Beoordeeld met een 9
98% beveelt ons aan

 • Vragen? Bel ons: 0599 211 900

 • Nu Gesloten

  Ma:8:00 - 17:00
  Di:8:00 - 17:00
  Wo:8:00 - 17:00
  Do:8:00 - 17:00
  Vr:8:00 - 17:00
  Za:Gesloten
  Zo:Gesloten

  Powered by crosswordsolver.com

 • Nadieh - Manager klantenservice
Klantenservice Nadieh Ratering Isolaties
Vloerisolatie in Coevorden
vloerisolatie Ratering Isolatiets coevorden polyurethaan
Voor deze vrijstaande woning in Coevorden hebben wij vloerisolatie aangebracht door middel van polyurethaan

Coevorden – Drenthe – Vloerisolatie – 132m2 – Polyurethaan (PUR)

Hier in Coevorden mochten wij bij deze vrijstaande woning voor 132m aan vloerisolatie aanbrengen door middel van polyurethaanschuim. Wat een genot! Behoud van energie in de winter en geen koude voeten meer.
 
 • ℹ️ Door vloerisolatie wordt het effect van de temperatuur onder de woning op de vloer volledig uitgeschakeld en krijgt de vloer dezelfde temperatuur als bijvoorbeeld de eetkamertafel.
 • ℹ️ En de temperatuur ín de woning kan niet meer via de kruipruimte de woning verlaten dus dat bespaard weer op stookkosten in de winter.

Soort isolatie

Het isoleren van een vloer kan bij voldoende ruimte, minimaal 50cm, als volgt.  Door de vloer aan de onderzijde te isoleren middels polyurethaanschuim wordt deze afgesloten van het klimaat in uw kruipruimte. Hierdoor heeft de koude lucht in uw kruipruimte geen invloed meer op de temperatuur van uw vloer. Uw vloer zal dezelfde temperatuur aannemen als alle andere voorwerpen in de woning, hierdoor zijn tocht en koude voeten verleden tijd.

Lees hier meer over vloerisolatie

Soort materiaal

Het gespoten PUR-schuim wat men gebruikt om begane grondvloeren, nieuwe gevels en daken te isoleren is een zeer hard geel schuim met een gesloten celstructuur. Dit schuim is vergelijkbaar met het schuim dat in de wand van uw koelkast of diepvries is toegepast als isolatie.

Doordat het PUR-schuim verspuitbaar is en het zeer goed hecht op vele ondergronden is het zeer geschikt om diverse objecten te isoleren. Rondingen, aansluitingen en overige moeilijk bereikbare plekken kunnen hiermee perfect worden afgedicht.

Lees hier meer over polyurethaan isolatie

Meer
projecten