Ratering Isolaties Logo smushed met slogan

Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Surhuisterveen – Friesland – spouwisolatie – 45m² – Polyurethaanschuim
In Surhuisterveen, provincie Friesland, hebben we spouwisolatie met Polyurethaanschuim toegepast op een oppervlakte van 45m². Een project gericht op optimale energie-efficiëntie.

Spouwisolatie in Surhuisterveen

Surhuisterveen – Friesland – spouwisolatie – 45m² – Polyurethaanschuim

In Surhuisterveen, gelegen in de provincie Friesland, hebben we onlangs een isolatieproject afgerond. Tijdens dit project hebben we ons gericht op spouwisolatie. Voor deze specifieke toepassing is gekozen voor Polyurethaanschuim als het best passende isolatiemateriaal. De totale oppervlakte van dit project was 45m². Dankzij onze expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen is de energie-efficiëntie van dit eigendom nu aanzienlijk verbeterd. Als u op zoek bent naar betrouwbare isolatieoplossingen in Friesland, zijn wij uw ideale partner.

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie?

  • ✅ Bespaar aanzienlijk op je energierekening
  • ✅ Geniet van een stabielere binnentemperatuur en verhoogd wooncomfort
  • ✅ Voorkom vocht en schimmel op je muren
  • ✅ Duurzaam: gaat even lang mee als je woning

Spouwmuurisolatie houdt in dat de ruimte tussen de binnen- en buitengevel wordt opgevuld met isolatiemateriaal. Dit wordt gedaan door het materiaal te injecteren via kleine gaten in de voegen. Na het vullen worden deze gaten onopvallend weer dichtgemaakt.

Lees verder over spouwmuurisolatie

Polyurethaanschuim voor Spouwmuurisolatie

Injecteerbaar polyurethaanschuim is een geavanceerde oplossing voor het isoleren van uw spouwmuren. Dit licht flexibele schuim biedt uitstekende thermische isolatie en is speciaal ontworpen voor gebruik in de spouw, de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning.

In vergelijking met het gespoten polyurethaanschuim dat vaak wordt gebruikt voor vloerisolatie, heeft injecteerbaar polyurethaanschuim een lagere dichtheid en een grotere lambda-waarde. Dit betekent dat het schuim een iets lagere isolatiewaarde heeft, maar nog steeds indrukwekkende isolerende eigenschappen biedt.

Een opvallend kenmerk van injecteerbaar polyurethaanschuim is de lichte flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat uw gevels zich altijd vrij kunnen bewegen ten opzichte van elkaar, wat belangrijk is om eventuele spanningen of scheuren te voorkomen.

Het gebruik van injecteerbaar polyurethaanschuim draagt bij aan een energiezuinige woning door warmteverlies te minimaliseren, waardoor uw energiekosten dalen. Bovendien zorgt het voor een aangenamer binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Dit isolatiemateriaal is niet alleen praktisch en kostenefficiënt, maar het draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Door uw spouwmuren te isoleren met injecteerbaar polyurethaanschuim, vermindert u de CO2-voetafdruk van uw woning en draagt u bij aan een milieuvriendelijkere leefomgeving.

Overweegt u spouwmuurisolatie met injecteerbaar polyurethaanschuim? Neem contact op met onze experts bij Ratering Isolaties B.V. voor deskundig advies en geniet van de voordelen van een goed geïsoleerde woning.

Meer informatie over Polyurethaanschuim: Polyurethaanschuim

Wat zeggen klanten over ons?

jonathan lindenberg

Netjes en goed werk afgeleverd.

Harrie Rabbers

Hugo “Hugo” Klein

Komen afspraken goed en vlot na.

Rick Tiemens

Vloerisolatie en dakisolatie door middel van pur laten uitvoeren. De uitvoering was binnen een halve dag klaar en ik merk het deze winter al enorm in de stookkosten. Daarnaast is het veel aangenamer in huis door minder schommelingen in temperatuur en de vloer wordt niet zo koud meer. Én niet onbelangrijk, door de ISDE subsidie is de investering ook nog eens vlot weer terugverdient

Waarom Ratering Isolaties?

6 redenen waarom mensen kiezen voor Ratering Isolaties

Kwaliteit materiaal

Wij werken alleen met top kwaliteit isolatie materialen

Gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd voor onze werkzaamheden

Opgeleid personeel

Ons personeel wordt intern opgeleid om het beste resultaat te kunnen leveren

Beschikbaarheid

Wij zijn altijd beschikbaar

Snelle reactie

Vraag snel een offerte aan en wij reageren direct

Garantie

Op al onze werkzaamheden geven wij 10 jaar garantie