Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Werkwijze Spouwmuurisolatie

Het Uitgebreide Proces van Spouwmuurisolatie: Van Offerte Tot Realisatie

Bij Ratering Isolaties begrijpen we dat een grondige aanpak en duidelijkheid cruciaal zijn voor huiseigenaren die streven naar een energiezuiniger huis. Ons toegewijde team heeft een helder en gestructureerd proces ontwikkeld voor spouwmuurisolatie, waarbij elke stap zorgvuldig is ontworpen om jouw huis te verbeteren. Van het allereerste contact tot de uiteindelijke afwerking, bieden we je een gedetailleerde blik op wat je kunt verwachten.

Stap 1: Vrijblijvende Aanvraag 

Jouw reis begint wanneer je contact met ons opneemt voor een vrijblijvende aanvraag. Dit is het eerste cruciale moment waarop we de basis leggen voor een energiezuiniger thuis.

Stap 2: Woninginspectie door Onze Adviseur

Onze deskundige adviseurs gaan een stap verder door persoonlijk bij je langs te komen voor een grondige woninginspectie. Met behulp van een geavanceerde endoscoop evalueren ze nauwkeurig de conditie van de spouwmuur. Hierbij wordt gelet op aspecten zoals vervuiling, spouwbreedte en de eventuele aanwezigheid van koudebruggen.

Stap 3: Materiaaladvies

Na het endoscopisch onderzoek krijg je van onze adviseur een gedegen materiaaladvies. Soms zijn er meerdere geschikte isolatiematerialen voor jouw spouwmuren beschikbaar, maar soms is één specifiek materiaal de beste keuze. In bepaalde gevallen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van zware vervuiling in de spouw of een verslechterde gevelconditie, kunnen we zelfs adviseren om de spouwmuren niet te isoleren.

Stap 4: Opstellen van de Offerte

Nadat alle relevante gegevens over je woning zijn verzameld, inclusief de exacte afmetingen, stellen we een gedetailleerde offerte voor je op. Deze offerte is op maat gemaakt en bevat alle benodigde informatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Stap 5: Planning van de Werkzaamheden

Na jouw goedkeuring van de offerte, streven we ernaar om de isolatiewerkzaamheden binnen een efficiënte termijn van drie weken in te plannen. We begrijpen dat tijd belangrijk is, en we doen er alles aan om je zo snel mogelijk van een beter geïsoleerde woning te voorzien.

Stap 6: Uitvoering

Onze hoogopgeleide en ervaren monteurs arriveren op de afgesproken dag en gaan grondig te werk. Ze beginnen met het nauwkeurig boren van de vulgaten. Vervolgens wordt het gekozen isolatiemateriaal vakkundig in de spouw geblazen of gespoten. Na het vullen worden de vulgaten zorgvuldig gedicht, waarbij we extra aandacht besteden aan het behoud van de kleur, zodat ze zo dicht mogelijk bij de bestaande voeg liggen.

Stap 7: Opruimen en Afwerken

Bij Ratering Isolaties is het onze belofte dat we je woning netjes achterlaten na de voltooiing van de werkzaamheden. Alle restmaterialen worden zorgvuldig opgeruimd, waardoor je kunt genieten van je nieuw geïsoleerde woning zonder enige overlast van onze inspanningen.

Met dit uitgebreide overzicht van ons spouwmuurisolatieproces, hopen we dat je een dieper inzicht hebt gekregen in hoe wij te werk gaan om je huis energiezuiniger te maken. Bij Ratering Isolaties staan we klaar om je te helpen bij elke stap van dit proces en om jouw huis te transformeren in een comfortabelere, efficiëntere woonomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met de reis naar een energiezuiniger huis.

Klantenservice & Adviseurs

Nadieh planning office manager klantenservice Ratering Isolaties 2
Lian planning office manager klantenservice Ratering Isolaties
Yorrick Vertegenwoordiger Ratering Isolaties werknemer
Mark vertegenwoordiger Ratering Isolaties
Niels Werkvoorbereider Uitvoerder Ratering Isolaties
Mathijs Ratering Isolaties Werkvoorbereider

Wat zeggen klanten over ons

Marianne Tiemens

Vandaag een adviseurs van Ratering Isolaties thuis gehad. Echt fijn dat iemand samen met je kijkt hoe je huis geisoleerd is. Aardig en professioneel! En we hebben goede tips gekregen. Gelukkig voor ons valt er qua isolatie niet veel te winnen. Maar dat maakte voor het gesprek niks uit. Kortom: goede service zonder het gevoel te krijgen een dienst te moeten ‘kopen’

Trea Veenstra

Vloer isolatie door Ratering laten plaatsen. Vakkundig en snel leveren

maarten righarts

Janjaap Freije

Goede service, prima werk