Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Spouwmuurisolatie met HR++ Parels

Spouwmuurisolatie met HR++ Parels: Innovatieve Isolatie voor een Energiezuinig Huis

Bij Ratering Isolaties staan we voor innovatie en effectieve isolatieoplossingen om je huis energiezuiniger te maken. Op deze pagina gaan we dieper in op spouwmuurisolatie met HR++ parels, een geavanceerd isolatiemateriaal dat bekendstaat om zijn hoge isolatiewaarde en duurzaamheid.

Wat zijn HR++ Parels?

HR++ parels zijn isolatiekorrels die zijn vervaardigd van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Deze korrels zijn lichtgewicht, hebben uitstekende isolerende eigenschappen en zijn zeer geschikt voor spouwmuurisolatie.

Waarom Kiezen voor Spouwmuurisolatie met HR++ Parels?

  1. Hoogwaardige Isolatiewaarde: HR++ parels behoren tot de best presterende isolatiematerialen op de markt. Ze minimaliseren warmteverlies en helpen je energierekening te verlagen.
  2. Naadloze Isolatie: De parels worden in de spouwmuur geblazen en vormen een naadloze isolatielaag, zonder koudebruggen.
  3. Vochtwerend: HR++ parels zijn vochtwerend en voorkomen vochtproblemen en schimmelvorming in je muren.
  4. Milieuvriendelijk: Dit isolatiemateriaal is milieuvriendelijk, omdat het recyclebaar is en weinig energie vereist voor de productie.

Hoe Werkt Spouwmuurisolatie met HR++ Parels?

Bij spouwmuurisolatie met HR++ parels worden de parels in de spouwmuur geblazen via speciale apparatuur. Ze vullen alle holtes en ruimtes op, waardoor een uniforme isolatielaag ontstaat die je huis beschermt tegen temperatuurvariaties.

Voordelen van HR++ Parels Isolatie:

  • Maximaliseert de energie-efficiëntie van je woning.
  • Hoge thermische isolatie in alle seizoenen.
  • Vochtbestendig en schimmelwerend.
  • Draagt bij aan een duurzamere leefomgeving.
  • Minimaliseert koudebruggen en warmteverlies.

Kies voor spouwmuurisolatie met HR++ parels en investeer in een innovatieve, energiezuinige oplossing voor je huis. Bij Ratering Isolaties staan we klaar om je te adviseren en de installatie van HR++ parels te verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Wat zeggen klanten over ons

Marianne Tiemens

Vandaag een adviseurs van Ratering Isolaties thuis gehad. Echt fijn dat iemand samen met je kijkt hoe je huis geisoleerd is. Aardig en professioneel! En we hebben goede tips gekregen. Gelukkig voor ons valt er qua isolatie niet veel te winnen. Maar dat maakte voor het gesprek niks uit. Kortom: goede service zonder het gevoel te krijgen een dienst te moeten ‘kopen’

Trea Veenstra

Vloer isolatie door Ratering laten plaatsen. Vakkundig en snel leveren

maarten righarts

Janjaap Freije

Goede service, prima werk