logo-ratering-isolaties

Beoordeeld met een 9
98% beveelt ons aan

 • Vragen? Bel ons: 0599 211 900

 • Nu Gesloten

  Ma:8:00 - 17:00
  Di:8:00 - 17:00
  Wo:8:00 - 17:00
  Do:8:00 - 17:00
  Vr:8:00 - 17:00
  Za:Gesloten
  Zo:Gesloten

  Powered by crosswordsolver.com

 • Nadieh - Manager klantenservice
Klantenservice Nadieh Ratering Isolaties
Spouwmuurisolatie in Groningen
Spouwmuurisolatie Ratering Isolaties Groningen EPS
Voor dit project in Groningen hebben wij de spouwmuren van een wooncomplex gevuld met EPS Parels. Klaar voor de winter én de hitte van de zomer.

Groningen – Groningen- Spouwmuurisolatie – 1121m2 – EPS Parels

Voor dit project in Groningen hebben wij de spouwmuren van een wooncomplex gevuld met EPS Parels. Klaar voor de winter én de hitte van de zomer.

Wilt u met uw VVE ook energiebesparende maatregelen aanbrengen aan uw gebouw? Kijk dan ook goed naar de SEEH (subsidie voor energiebesparende isolatiemaatregelen VvE)

https://www.rvo.nl/onderwerpen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis-seeh-voor-vve

 • ✅ Spouwmuurisolatie
 • ✅ Gevelisolatie
 • ✅ Dakisolatie
 • ✅ Vloerisolatie en/of bodemisolatie
 • ✅ Hoogrendementsglas (HR-glas)

Spouwmuurisolatie

Bij spouwmuurisolatie wordt de luchtruimte tussen de binnen en buitengevel opgevuld met een isolatiemateriaal. Het isolatiemateriaal wordt eenvoudig geïnjecteerd door kleine gaten welke vooraf in de voeg worden geboord. Nadat de gehele ruimte tussen de gevels gevuld is met het isolatiemateriaal worden de vulgaten in nagenoeg dezelfde kleur weer dicht gevoegd. Hierdoor zal het uiteindelijk niet opvallen dat er spouwmuurisolatie bij de woning is aangebracht.

Lees hier meer over spouwmuurisolatie

HR++ EPS Parels

HR++ EPS Parels zijn geëxpandeerde polystyreen bolletjes die in de spouwmuur worden geblazen via openingen van 16-18 mm in de kruising van stoot- en lintvoeg. Vlak voor het inblazen worden ze besproeid met een klein beetje bindmiddel (latex) waardoor de bolletjes zich in de spouwmuur aan elkaar hechten. Dit geeft na droging een stevige maar flexibele binding tussen de verschillende bolletjes. De isolatieplaat die na droging is ontstaan zal hierdoor niet inzakken.

Lees hier meer over HR++ EPS Parels isolatie

Meer
projecten