Ratering Isolaties Logo smushed met slogan

Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Rutten – Flevoland – spouwisolatie – 129m² – HR++ Parels
In Rutten, provincie Flevoland, hebben we spouwisolatie met HR++ Parels toegepast op een oppervlakte van 129m². Een project gericht op optimale energie-efficiëntie.

Spouwisolatie in Rutten

Rutten – Flevoland – spouwisolatie – 129m² – HR++ Parels

In Rutten, gelegen in de provincie Flevoland, hebben we onlangs een isolatieproject afgerond. Tijdens dit project hebben we ons gericht op spouwisolatie. Voor deze specifieke toepassing is gekozen voor HR++ Parels als het best passende isolatiemateriaal. De totale oppervlakte van dit project was 129m². Dankzij onze expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen is de energie-efficiëntie van dit eigendom nu aanzienlijk verbeterd. Als u op zoek bent naar betrouwbare isolatieoplossingen in Flevoland, zijn wij uw ideale partner.

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie?

  • ✅ Bespaar aanzienlijk op je energierekening
  • ✅ Geniet van een stabielere binnentemperatuur en verhoogd wooncomfort
  • ✅ Voorkom vocht en schimmel op je muren
  • ✅ Duurzaam: gaat even lang mee als je woning

Spouwmuurisolatie houdt in dat de ruimte tussen de binnen- en buitengevel wordt opgevuld met isolatiemateriaal. Dit wordt gedaan door het materiaal te injecteren via kleine gaten in de voegen. Na het vullen worden deze gaten onopvallend weer dichtgemaakt.

Lees verder over spouwmuurisolatie

HR++ EPS Parels

HR++ EPS Parels zijn een innovatieve oplossing voor isolatie in uw woning. Deze hoogwaardige EPS (geëxpandeerd polystyreen) parels bieden uitstekende thermische isolatie en zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd.

Deze parels hebben een gesloten celstructuur die warmteverlies minimaliseert en uw energiekosten verlaagt. Bovendien zijn ze vochtbestendig, wat betekent dat ze hun isolerende eigenschappen behouden, zelfs in vochtige omstandigheden.

HR++ EPS Parels zijn ook milieuvriendelijk omdat ze volledig recyclebaar zijn en bijdragen aan een verminderde CO2-voetafdruk. Door te kiezen voor deze isolatiemethode, draagt u bij aan een groenere leefomgeving.

Meer informatie over HR++ Parels: HR++ Parels

Wat zeggen klanten over ons?

Marianne Tiemens

Vandaag een adviseurs van Ratering Isolaties thuis gehad. Echt fijn dat iemand samen met je kijkt hoe je huis geisoleerd is. Aardig en professioneel! En we hebben goede tips gekregen. Gelukkig voor ons valt er qua isolatie niet veel te winnen. Maar dat maakte voor het gesprek niks uit. Kortom: goede service zonder het gevoel te krijgen een dienst te moeten ‘kopen’

Trea Veenstra

Vloer isolatie door Ratering laten plaatsen. Vakkundig en snel leveren

maarten righarts

Janjaap Freije

Goede service, prima werk

Waarom Ratering Isolaties?

6 redenen waarom mensen kiezen voor Ratering Isolaties

Kwaliteit materiaal

Wij werken alleen met top kwaliteit isolatie materialen

Gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd voor onze werkzaamheden

Opgeleid personeel

Ons personeel wordt intern opgeleid om het beste resultaat te kunnen leveren

Beschikbaarheid

Wij zijn altijd beschikbaar

Snelle reactie

Vraag snel een offerte aan en wij reageren direct

Garantie

Op al onze werkzaamheden geven wij 10 jaar garantie