Ratering Isolaties Logo smushed met slogan

Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Prijs isolatie

"Het gaat niet om wat het kost, maar om wat het oplevert"

Isoleren, wat kost dat nou eigenlijk? 

Bij Ratering Isolaties begrijpen we dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn als het gaat om isolatieprojecten. Daarom hebben we een handige Prijs Calculator gecreëerd waar je eenvoudig een indicatie van de kosten voor jouw isolatieklus kunt berekenen en kunt ontdekken welke ISDE subsidie je mogelijk kunt ontvangen.

Hoe Werkt het? Onze gebruiksvriendelijke prijscalculator stelt je in staat om de specifieke details van je isolatieproject in te voeren, zoals het type isolatie, het isolatiemateriaal en het oppervlak van de te isoleren ruimte. Op basis van deze informatie zal de calculator een indicatie van de te verwachte kosten van het isolatieproject berekenen. Daarnaast bieden we je inzicht in mogelijke subsidiemogelijkheden die beschikbaar zijn voor jouw regio en type isolatie. Zo krijg je een volledig overzicht van de totale kosten en de eventuele subsidie waarop je recht hebt.

Waarom Gebruik Maken van de “Prijs Isolatie” Calculator?

  1. Direct Inzicht: Onze prijscalculator geeft je direct een duidelijk inzicht in de te verwachten kosten van jouw isolatieproject, zodat je goed voorbereid bent op het budgetteren.

  2. Bespaar Tijd en Geld: Door gebruik te maken van onze calculator kun je kostbare tijd besparen. Je hoeft geen offertes aan te vragen en kunt meteen zien wat de kosten zijn voor jouw specifieke isolatieklus.

  3. Subsidiemogelijkheden: Ontdek welke subsidiemogelijkheden er zijn voor jouw isolatieproject en hoe je kunt profiteren van financiële ondersteuning om de kosten te verlagen.

  4. Persoonlijk Advies: Na het gebruik van onze calculator staat ons team klaar om je persoonlijk advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden. We begeleiden je graag door het proces en helpen je bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Bij Ratering Isolaties geloven we in het bieden van complete transparantie en ondersteuning gedurende het hele isolatietraject. Met onze Prijs Calculator ben je slechts een paar klikken verwijderd van een indicatie van de kosten en subsidie-informatie voor jouw woning verduurzaming. Maak gebruik van onze calculator en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw huis efficiënter en comfortabeler te maken.

Prijscalculator met Subsidieberekening

Bereken hier jouw investering

Isolatie

Materiaal

Aantal m²

Heeft u in het zelfde jaar zonnepanelen, een warmtepomp of aansluiting op een warmtenet laten uitvoeren?

Min

Gem

Max

Subsidie voor maatregelen:

Totale investering:

* getoonde prijzen zijn indicatief op basis van recent uitgevoerde opdrachten. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Wat zeggen klanten over ons

Marianne Tiemens

Vandaag een adviseurs van Ratering Isolaties thuis gehad. Echt fijn dat iemand samen met je kijkt hoe je huis geisoleerd is. Aardig en professioneel! En we hebben goede tips gekregen. Gelukkig voor ons valt er qua isolatie niet veel te winnen. Maar dat maakte voor het gesprek niks uit. Kortom: goede service zonder het gevoel te krijgen een dienst te moeten ‘kopen’

Ronald van Dijk

Zeer goed geregeld en prettig personeel dat de situatie goed inschat

Trea Veenstra

Vloer isolatie door Ratering laten plaatsen. Vakkundig en snel leveren

Waarom Ratering Isolaties?

6 redenen waarom mensen kiezen voor Ratering Isolaties

Kwaliteit materiaal

Wij werken alleen met top kwaliteit isolatie materialen

Gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd voor onze werkzaamheden

Opgeleid personeel

Ons personeel wordt intern opgeleid om het beste resultaat te kunnen leveren

Beschikbaarheid

Wij zijn altijd beschikbaar

Snelle reactie

Vraag snel een offerte aan en wij reageren direct

Garantie

Op al onze werkzaamheden geven wij 10 jaar garantie

Veelgestelde vragen

Waarom is het verschil tussen de minimum- en maximumkosten zo groot?

Iedere woning vraagt om een andere aanpak, denk hierbij aan verschillen in constructie, de bereikbaarheid van de woning etc. Dit zijn slechts een aantal van de redenen waarom de kosten variëren. Mocht je serieus overwegen om te gaan isoleren, twijfel dan niet en nodig vrijblijvend een van onze specialisten uit om jouw woning te inspecteren en het best passende advies met een offerte op maat uit te brengen.

Concurrenten sturen offerte(s) via de e-mail gebaseerd op Google Street View. Is dat wel verantwoord??

Wij vinden van niet. Daar het ons nog niet gelukt is om via Google Street View onder uw vloer of in een spouwmuur te kijken is het voor ons niet mogelijk om een nauwkeurige analyse en offerte op afstand te maken. We komen daarom graag eens bij je langs, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.