logo-ratering-isolaties

Beoordeeld met een 9
98% beveelt ons aan

 • Vragen? Bel ons: 0599 211 900

 • Nu Gesloten

  Ma:8:00 - 17:00
  Di:8:00 - 17:00
  Wo:8:00 - 17:00
  Do:8:00 - 17:00
  Vr:8:00 - 17:00
  Za:Gesloten
  Zo:Gesloten

  Powered by crosswordsolver.com

 • Nadieh - Manager klantenservice
Klantenservice Nadieh Ratering Isolaties

Zakelijke isolatie

Voor alle panden en voorzieningen

Utiliteitsbouw isolatie

Ratering Isolaties isoleert gebouwen en objecten voor particuliere opdrachtgevers, overheidsinstanties en bijvoorbeeld projectontwikkelaars. Doordat wij gebruikmaken van de modernste technieken, kunnen wij ieder te isoleren object voorzien van een naadloos gespoten isolatielaag.

Of het nu naadloze isolatie van gevels, plafonds of vloeren betreft, Ratering Isolaties biedt altijd een passende oplossing. Ratering Isolaties beschikt over een ervaren team van adviseurs dat een vrijblijvend advies, toegesneden op uw situatie, kan uitbrengen.

Denk bijvoorbeeld aan een aangenaam kantoor waar niet teveel gestookt hoeft te worden voor al uwwerknemers. Een vergaderzaal die zijn warmte gewoon vasthoudt en in de zomer ook nog eens aangenaam is om in te zitten.

Opslag en bewaarplaats isolatie

Voor spullen die opgeslagen worden of bewaard, is het ook vaak van belang om een constante en stabiele temperatuur te kunnen bieden. Of in sommige gevallen een specifieke temperatuur. Isolatie is daar de geschikte partner voor. Denk aan het isoleren van bewaarplaatsen voor de agrarische sector of het isoleren van opslagtanks.

 

Opslagtanks Isoleren?

Slechte isolatie in een opslagtank kan leiden tot temperatuurschommelingen wat gevaarlijk kan zijn voor de omgeving en de inhoud van de tank. Goede isolatie is daarom onmisbaar.

Waarom goed isoleren?

Met goede isolatie realiseert u een constante temperatuur in uw opslagtank en beschermt u de tank tegen temperatuurveranderingen. Daarnaast komt er van buitenaf geen vocht en licht in de tank. Een goed geïsoleerde opslagtank zorgt voor een vermindering van CO2-uitstoot, wat beter is voor het milieu. Het goed isoleren van uw opslagtank zorgt er ook voor dat uw tank langer mee gaat.

De experts van Ratering Isolaties

Ratering Isolaties is al 18 jaar actief in de isolatiebranche en de medewerkers beschikken dan ook over de juiste kennis en ervaring om u van een advies op maat te voorzien.

Wij isoleren de opslagtanks met een materiaal genaamd Polyurethaan(ook wel bekend als PUR-schuim). Deze vorm van isolatieschuim is bij het brede publiek bekend in de vorm van spuitbussen die bij verschillende bouwmarkten gekocht kunnen worden. PUR-schuim heeft vele toepassingen, maar wordt gedurende een bouwtraject voornamelijk gebruikt om naden en kieren te dichten.

Polyurethaan schuim hecht zich naadloos aan alle oppervlakten waardoor dit uitermate geschikt is voor verschillende oppervlakten zoals een opslagtank. Daarnaast is het schuim ongevoelig voor ammoniak en kan bijna gezegd worden dat het waterbestendig is. De materialen die wij gebruiken zijn SKG IKOB geattesteerd.

De voordelen van het isoleren van uw opslagtank op een rijtje:

 • Bescherming tegen temperatuursveranderingen in de tank.
 • De opslagtank gaat langer mee.
 • Isolatie met polyurethaan werkt direct en gaat enorm lang mee.
 • Isolatie met polyurethaan is met uitstek geschikt in vochtige omgevingen.

Nieuwbouw isolatie

Een goed begin is het halve werk! Betrek ons vanaf het begin van de woning bij de nieuwbouw om er direct voor te zorgen dat de woning met de beste isolatie gebouwd wordt. Zo is de woning vanaf de voltooiing klaar voor de toekomst!

Ratering Isolaties wordt steeds vaker benaderd door aannemers van nieuwbouwprojecten voor de isolatie van gevels en spouwmuren. Polyurethaan schuim isoleert naadloos en duurzaam.

We hebben de beschikking over verschillende producten zowel PUR als PIR. Deze producten bieden een perfecte oplossingen voor het isoleren van gevels en spouwmuren.

Ratering Isolaties beschikt over gecertificeerd personeel welke in staat zijn de isolatie professioneel aan te brengen op alle gewenste plekken.

Het isoleren van gevels en spouwmuren door Ratering Isolaties betekent niet alleen een lage energienota, maar ook een stijging van het wooncomfort. Door goed te isoleren levert u een bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Eén kubieke meter isolatie staat, gemeten over een periode van vijfenzeventig jaar, gelijk aan zo’n zestigduizend kilo minder CO2-uitstoot.

Huurwoning isolatie

Ook wanneer woning voor de verhuur bestemd zijn, is het een goed idee om deze te isoleren. Voor verhuurders is daar ook een subsidie voor beschikbaar. Ratering Isolaties heeft veel samenwerkingen gehad met verhuurders en is expert op het gebied van isolatie.