logo-ratering-isolaties

Beoordeeld met een 9
98% beveelt ons aan

 • Vragen? Bel ons: 0599 211 900

 • Nu Gesloten

  Ma:8:00 - 17:00
  Di:8:00 - 17:00
  Wo:8:00 - 17:00
  Do:8:00 - 17:00
  Vr:8:00 - 17:00
  Za:Gesloten
  Zo:Gesloten

  Powered by crosswordsolver.com

 • Nadieh - Manager klantenservice
Klantenservice Nadieh Ratering Isolaties

Scheepsvaart isolatie

Jacht en scheepsvaart isolatie

Wanneer u actief bent in de jacht- of scheepsvaart bestaat de kans dat u in aanraking bent gekomen met vochtige plekken die ontstaan door condensvorming. Deze plekken kunnen tot gevolg hebben dat schimmels zich gaan vestigen op verschillende plekken op de boot. U kunt dit voorkomen door de boot goed te isoleren!

Waarom goed isoleren?

Condens ontstaat wanneer een oppervlak met een lage temperatuur in aanraking komt met lucht die een hogere temperatuur heeft dan dat oppervlak. Dit betekent dat wanneer de temperatuur buiten de boot daalt, maar de temperatuur binnen de boot hoog wordt gehouden door bijvoorbeeld verwarming, condens op de binnenkant van de romp ontstaat.

Met goede isolatie voorkomt u vervelende, vocht gerelateerde problemen in uw boot of jacht. Door schimmelvorming ontstaat een muffe lucht in uw boot dit lang blijft hangen en tast het ook uw interieur aan. Daarnaast kan een hoge vochtigheidsgraad zorgen voor roestplekken en kan de oxidatie van huidige plekken versnellen. Ons advies is daarom ook om niet te lang te wachten met het isoleren van uw boot.

Onze medewerkers die actief zijn in de scheeps- en jachtbouw, zijn speciaal opgeleid voor deze werkzaamheden. Er wordt dan ook altijd ingespeeld op de wensen en strenge eisen welke in deze sector worden gesteld, zoals duurzaamheid, temperatuurschommeling, vochtinwerking , koudebruggen en de afwerking nadien.

Naast het spuiten van polyurethaan past Ratering Isolaties B.V. ook gietsystemen toe in de scheeps- en jachtbouw, zoals het volgieten van wanden in koel- en vriesruimen en het vullen van drijflichamen. Alle werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in zowel PUR als PIR.