Ratering Isolaties Logo smushed met slogan

Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Vacature Vertegenwoordiger ratering isolaties

Vacature: Vertegenwoordiger Buitendienst

Fulltime (40 uur)

Word jij enthousiast van het ondersteunen en adviseren van klanten? Ben jij proactief, heb jij commercieel inzicht en interesse in de isolatiewereld? Solliciteer dan nu op de functie van ‘Vertegenwoordiger Buitendienst’ bij Ratering Isolaties BV!

Functieomschrijving

Als vertegenwoordiger van Ratering Isolaties BV ben jij verantwoordelijk voor het bezoeken en onderhouden van contact met onze klanten. Tijdens het bezoek geef je de klant een eerlijk en gedegen advies over de verschillende producten en diensten. Je realiseert nieuwe omzet bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Je leert de markt kennen, brengt deze in kaart, ziet kansen en weet deze te vertalen in commercieel resultaat. Kortom: Je bent een zelfstandig en sociaal persoon die beschikt over de gunfactor.

Wat wij vragen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Commercieel gedreven, flexibel, leergierig, veelzijdig, zelfstandig en integer zijn jouw kernwoorden.

Wat wij bieden

  • Een goed, marktconform salaris;
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.

Ratering Isolaties BV is een dynamische werkgever. Je werkt in een informele en prettige werksfeer waar plezier en respect voorop staan. Je hebt een ruime mate van vrijheid waardoor je veel verantwoordelijkheden hebt. Meedenken en oplossingen bieden wordt gewaardeerd.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je CV met begeleidend schrijven naar: [email protected] of bel met 0599-211900