logo-ratering-isolaties

Beoordeeld met een 9
98% beveelt ons aan

 • Vragen? Bel ons: 0599 211 900

 • Nu Gesloten

  Ma:8:00 - 17:00
  Di:8:00 - 17:00
  Wo:8:00 - 17:00
  Do:8:00 - 17:00
  Vr:8:00 - 17:00
  Za:Gesloten
  Zo:Gesloten

  Powered by crosswordsolver.com

 • Nadieh - Manager klantenservice
Klantenservice Nadieh Ratering Isolaties

Meer over isoleren

Inspecteren, meten, onderzoeken en fotograferen

Lees hier meer over isoleren

De laatste jaren is het isoleren van gebouwen een steeds belangrijker aspect geworden. Ratering Isolaties is zeer actief betrokken bij het isoleren van zowel particuliere woningen, woningen van wooncorporaties en overheids- en bedrijfsgebouwen.
Het isoleren van een woning of een gebouw is meer dan alleen het bepalen van de te isoleren oppervlakten, met daaruit voortvloeiend een offerte. Ratering Isolaties biedt daarom de mogelijkheid om een advies op maat uit te brengen voor uw woning. In het advies wordt er naar komen de volgende onderdelen aan bod:

 • Thermografische beelden van gevels en vloeren
 • Spouwonderzoek middels endoscopie
 • Vochtmeting in houten constructies
 • Schimmel- en zwaminspectie van houten constructies
 • Luchtdichtheidsonderzoek

Thermografische beelden van gevels en vloeren

Gebrekkige, ontoereikende of ontbrekende isolatie, vocht en lekkages in het casco van het gebouw zijn kostbare kwesties voor de eigenaren van woningen en bedrijfspanden.

Spouwonderzoek middels endoscopie

Gevels kunnen van buitenaf gezien in een schijnbaar goede conditie verkeren. Het gevaarlijke degradatieproces speelt zich binnen in de constructie af.

Vochtmeting in houten constructies

Voordat houten constructies van bijvoorbeeld vloeren kunnen worden geïsoleerd moet er eerst gekeken worden hoe hoog het vochtpercentage is.

Schimmel- en zwaminspectie van houten constructies

Schimmel en zwaminspecties worden vaak uitgevoerd nadat er door een vochtmeting wordt vastgesteld dat de te behandelen houten constructie een te hoog vochtpercentage bevat.

Luchtdichtheidsonderzoek

Naast een thermografisch en endoscopisch onderzoek biedt Ratering Isolaties ook de mogelijkheid om een Luchtdichtheidsonderzoek uit te laten voeren.