Ratering Isolaties Logo smushed met slogan

Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Groningen – Groningen – vloerisolatie – 38m² – Polyurethaanschuim
In Groningen, provincie Groningen, hebben we vloerisolatie met Polyurethaanschuim toegepast op een oppervlakte van 38m². Een project gericht op optimale energie-efficiëntie.

Vloerisolatie in Groningen

Groningen – Groningen – vloerisolatie – 38m² – Polyurethaanschuim

In Groningen, gelegen in de provincie Groningen, hebben we onlangs een isolatieproject afgerond. Tijdens dit project hebben we ons gericht op vloerisolatie. Voor deze specifieke toepassing is gekozen voor Polyurethaanschuim als het best passende isolatiemateriaal. De totale oppervlakte van dit project was 38m². Dankzij onze expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen is de energie-efficiëntie van dit eigendom nu aanzienlijk verbeterd. Als u op zoek bent naar betrouwbare isolatieoplossingen in Groningen, zijn wij uw ideale partner.

Waarom vloerisolatie?

  • ✅ Verminder je energiekosten door efficiënte warmtebehoud
  • ✅ Verhoog je wooncomfort met een aangenaam warme vloer
  • ✅ Verbeter geluidsisolatie
  • ✅ Draag bij aan het verminderen van de CO2-voetafdruk van je woning
  • ✅ Verhoog de marktwaarde van je huis

Bij vloerisolatie wordt de onderzijde van de vloer, bij voldoende ruimte (minimaal 50cm), geïsoleerd met polyurethaanschuim. Dit zorgt ervoor dat de koude lucht in de kruipruimte niet meer de temperatuur van je vloer beïnvloedt, waardoor tocht en koude voeten verleden tijd zijn.

Meer weten over vloerisolatie

Polyurethaanschuim voor Dak en Vloer

Het gebruik van gespoten PUR-schuim voor het isoleren van begane grondvloeren, gevels en daken biedt aanzienlijke voordelen in termen van energie-efficiëntie en comfort in uw huis. Dit specifieke type PUR-schuim staat bekend om zijn robuuste eigenschappen, met een stevig en duurzaam geel schuim en een gesloten celstructuur.

Vergelijkbaar met het schuim dat wordt gebruikt in de isolatie van koelkasten en diepvriezers, biedt PUR-isolatie uitstekende thermische isolatie. Het zorgt ervoor dat warmte binnen blijft tijdens koude winters en houdt uw huis koel tijdens warme zomers, waardoor uw energiekosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd.

Een van de opvallende kenmerken van PUR-schuim is de mogelijkheid om het eenvoudig te verspuiten, waardoor het perfect hecht aan verschillende oppervlakken. Hierdoor is het uiterst geschikt om zelfs de meest complexe structuren en moeilijk bereikbare plekken te isoleren. Dit maakt het ideaal voor het afdichten van rondingen, aansluitingen en andere lastige gebieden, waardoor u een naadloze en efficiënte isolatielaag kunt creëren.

Het gebruik van gespoten PUR-schuim als isolatiemateriaal voor dak en vloer draagt niet alleen bij aan een aangenamer binnenklimaat en lagere energiekosten, maar het verlengt ook de levensduur van uw gebouw. Bovendien draagt het bij aan een verminderde CO2-voetafdruk, wat goed is voor het milieu.

Overweegt u dak- of vloerisolatie met PUR-schuim? Onze experts bij Ratering Isolaties B.V. kunnen u begeleiden bij het realiseren van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over Polyurethaanschuim: Polyurethaanschuim

Wat zeggen klanten over ons?

jonathan lindenberg

Netjes en goed werk afgeleverd.

Harrie Rabbers

Hugo “Hugo” Klein

Komen afspraken goed en vlot na.

Rick Tiemens

Vloerisolatie en dakisolatie door middel van pur laten uitvoeren. De uitvoering was binnen een halve dag klaar en ik merk het deze winter al enorm in de stookkosten. Daarnaast is het veel aangenamer in huis door minder schommelingen in temperatuur en de vloer wordt niet zo koud meer. Én niet onbelangrijk, door de ISDE subsidie is de investering ook nog eens vlot weer terugverdient

Waarom Ratering Isolaties?

6 redenen waarom mensen kiezen voor Ratering Isolaties

Kwaliteit materiaal

Wij werken alleen met top kwaliteit isolatie materialen

Gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd voor onze werkzaamheden

Opgeleid personeel

Ons personeel wordt intern opgeleid om het beste resultaat te kunnen leveren

Beschikbaarheid

Wij zijn altijd beschikbaar

Snelle reactie

Vraag snel een offerte aan en wij reageren direct

Garantie

Op al onze werkzaamheden geven wij 10 jaar garantie