Ratering Isolaties Logo smushed met slogan

Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Emmen – Drenthe – vloerisolatie – 112m² – Polyurethaanschuim
In Emmen, provincie Drenthe, hebben we vloerisolatie met Polyurethaanschuim toegepast op een oppervlakte van 112m². Een project gericht op optimale energie-efficiëntie.

Vloerisolatie in Emmen

Emmen – Drenthe – vloerisolatie – 112m² – Polyurethaanschuim

In Emmen, gelegen in de provincie Drenthe, hebben we onlangs een isolatieproject afgerond. Tijdens dit project hebben we ons gericht op vloerisolatie. Voor deze specifieke toepassing is gekozen voor Polyurethaanschuim als het best passende isolatiemateriaal. De totale oppervlakte van dit project was 112m². Dankzij onze expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen is de energie-efficiëntie van dit eigendom nu aanzienlijk verbeterd. Als u op zoek bent naar betrouwbare isolatieoplossingen in Drenthe, zijn wij uw ideale partner.

Waarom vloerisolatie?

  • ✅ Verminder je energiekosten door efficiënte warmtebehoud
  • ✅ Verhoog je wooncomfort met een aangenaam warme vloer
  • ✅ Verbeter geluidsisolatie
  • ✅ Draag bij aan het verminderen van de CO2-voetafdruk van je woning
  • ✅ Verhoog de marktwaarde van je huis

Bij vloerisolatie wordt de onderzijde van de vloer, bij voldoende ruimte (minimaal 50cm), geïsoleerd met polyurethaanschuim. Dit zorgt ervoor dat de koude lucht in de kruipruimte niet meer de temperatuur van je vloer beïnvloedt, waardoor tocht en koude voeten verleden tijd zijn.

Meer weten over vloerisolatie

Polyurethaanschuim voor Dak en Vloer

Het gebruik van gespoten PUR-schuim voor het isoleren van begane grondvloeren, gevels en daken biedt aanzienlijke voordelen in termen van energie-efficiëntie en comfort in uw huis. Dit specifieke type PUR-schuim staat bekend om zijn robuuste eigenschappen, met een stevig en duurzaam geel schuim en een gesloten celstructuur.

Vergelijkbaar met het schuim dat wordt gebruikt in de isolatie van koelkasten en diepvriezers, biedt PUR-isolatie uitstekende thermische isolatie. Het zorgt ervoor dat warmte binnen blijft tijdens koude winters en houdt uw huis koel tijdens warme zomers, waardoor uw energiekosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd.

Een van de opvallende kenmerken van PUR-schuim is de mogelijkheid om het eenvoudig te verspuiten, waardoor het perfect hecht aan verschillende oppervlakken. Hierdoor is het uiterst geschikt om zelfs de meest complexe structuren en moeilijk bereikbare plekken te isoleren. Dit maakt het ideaal voor het afdichten van rondingen, aansluitingen en andere lastige gebieden, waardoor u een naadloze en efficiënte isolatielaag kunt creëren.

Het gebruik van gespoten PUR-schuim als isolatiemateriaal voor dak en vloer draagt niet alleen bij aan een aangenamer binnenklimaat en lagere energiekosten, maar het verlengt ook de levensduur van uw gebouw. Bovendien draagt het bij aan een verminderde CO2-voetafdruk, wat goed is voor het milieu.

Overweegt u dak- of vloerisolatie met PUR-schuim? Onze experts bij Ratering Isolaties B.V. kunnen u begeleiden bij het realiseren van een energiezuinige en comfortabele leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over Polyurethaanschuim: Polyurethaanschuim

Wat zeggen klanten over ons?

Mc Hammer

Tineke DV

Goed bedrijf. Goede info,snelle reactie. Werken netjes. We hadden paar dagen na het uitvoeren van het werk nog een vraag over het uitgevoerde werk.Hierop is snel gereageerd,men kwam dezelfde dag nog kijken. Goede prijs. Raad dit bedrijf zeker aan

Gerard Heller

Tussenvloer goed geisoleerd!

Jan Kamies

Vloerisolatie prima uitgevoerd. Netjes gewerkt.

Waarom Ratering Isolaties?

6 redenen waarom mensen kiezen voor Ratering Isolaties

Kwaliteit materiaal

Wij werken alleen met top kwaliteit isolatie materialen

Gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd voor onze werkzaamheden

Opgeleid personeel

Ons personeel wordt intern opgeleid om het beste resultaat te kunnen leveren

Beschikbaarheid

Wij zijn altijd beschikbaar

Snelle reactie

Vraag snel een offerte aan en wij reageren direct

Garantie

Op al onze werkzaamheden geven wij 10 jaar garantie