Ratering Isolaties Logo smushed met slogan

Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Elp – Drenthe – spouwisolatie – 120m² – Minerale Wol
In Elp, provincie Drenthe, hebben we spouwisolatie met Minerale Wol toegepast op een oppervlakte van 120m². Een project gericht op optimale energie-efficiëntie.

Spouwmuurisolatie in Elp

In Elp, gelegen in de provincie Drenthe, hebben we onlangs een isolatieproject afgerond. Tijdens dit project hebben we ons gericht op spouwisolatie. Voor deze specifieke toepassing is gekozen voor Minerale Wol als het best passende isolatiemateriaal. De totale oppervlakte van dit project was 120m². Dankzij onze expertise en het gebruik van hoogwaardige materialen is de energie-efficiëntie van dit eigendom nu aanzienlijk verbeterd. Als u op zoek bent naar betrouwbare isolatieoplossingen in Drenthe, zijn wij uw ideale partner.

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie?

  • ✅ Bespaar aanzienlijk op je energierekening
  • ✅ Geniet van een stabielere binnentemperatuur en verhoogd wooncomfort
  • ✅ Voorkom vocht en schimmel op je muren
  • ✅ Duurzaam: gaat even lang mee als je woning

Spouwmuurisolatie houdt in dat de ruimte tussen de binnen- en buitengevel wordt opgevuld met isolatiemateriaal. Dit wordt gedaan door het materiaal te injecteren via kleine gaten in de voegen. Na het vullen worden deze gaten onopvallend weer dichtgemaakt.

Lees verder over spouwmuurisolatie

Knauf Supafil Minerale Wol

Knauf Supafil Minerale Wol is een uitstekende keuze voor hoogwaardige isolatie in uw woning. Deze minerale wol staat bekend om zijn duurzaamheid en thermische isolatie-eigenschappen, waardoor uw huis het hele jaar door comfortabel blijft.

Dit isolatiemateriaal is gemaakt van fijne minerale vezels die warmte vasthouden en geluid absorberen, waardoor uw woonomgeving stiller en energiezuiniger wordt. Dankzij de niet-brandbare aard van minerale wol draagt het bij aan de brandveiligheid van uw huis.

Het gebruik van Knauf Supafil Minerale Wol is een milieuvriendelijke keuze, omdat het gemaakt is van gerecyclede materialen en volledig recyclebaar is. Door te kiezen voor dit isolatiemateriaal, draagt u bij aan een groenere toekomst.

Meer informatie over Minerale Wol: Minerale Wol

Wat zeggen klanten over ons?

Mc Hammer

Tineke DV

Goed bedrijf. Goede info,snelle reactie. Werken netjes. We hadden paar dagen na het uitvoeren van het werk nog een vraag over het uitgevoerde werk.Hierop is snel gereageerd,men kwam dezelfde dag nog kijken. Goede prijs. Raad dit bedrijf zeker aan

Gerard Heller

Tussenvloer goed geisoleerd!

Jan Kamies

Vloerisolatie prima uitgevoerd. Netjes gewerkt.

Waarom Ratering Isolaties?

6 redenen waarom mensen kiezen voor Ratering Isolaties

Kwaliteit materiaal

Wij werken alleen met top kwaliteit isolatie materialen

Gecertificeerd

Wij zijn volledig gecertificeerd voor onze werkzaamheden

Opgeleid personeel

Ons personeel wordt intern opgeleid om het beste resultaat te kunnen leveren

Beschikbaarheid

Wij zijn altijd beschikbaar

Snelle reactie

Vraag snel een offerte aan en wij reageren direct

Garantie

Op al onze werkzaamheden geven wij 10 jaar garantie