Vragen? Bel ons: 0599 211 900

Nadieh - Manager klantenservice

Werkwijze dakisolatie

Werkwijze Dakisolatie – Stap voor Stap Je Dak Isoleren met Ratering Isolaties

Bij Ratering Isolaties begrijpen we dat het isoleren van je dak een belangrijke investering is in het comfort en de energie-efficiëntie van je huis. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat de dakisolatie op de juiste manier wordt uitgevoerd. Hieronder vind je een stapsgewijze beschrijving van onze werkwijze:

Stap 1: Vrijblijvende Aanvraag

Jouw reis begint wanneer je contact met ons opneemt voor een vrijblijvende aanvraag. Dit is het eerste cruciale moment waarop we de basis leggen voor een energiezuiniger thuis.

Stap 2: Woninginspectie door Onze Adviseur

Onze deskundige adviseurs gaan een stap verder door persoonlijk bij je langs te komen voor een grondige woninginspectie. Met behulp van geavanceerde inspectietechnologieën beoordelen ze nauwkeurig de huidige staat van je dak en de dakconstructie. Hierbij wordt gelet op eventuele problemen zoals beschadigingen, lekkages of andere aspecten die aandacht vereisen voordat de isolatie kan worden aangebracht.

Stap 3: Materiaaladvies

Na het inspectieproces krijg je van onze adviseur een gedegen materiaaladvies. We bieden verschillende isolatiematerialen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je dak. De keuze van het juiste isolatiemateriaal is van cruciaal belang voor een optimale isolatieprestatie. Tijdens de materiaaladviesfase zullen we ook kijken naar de specifieke kenmerken van je dakconstructie. Afhankelijk van het type dak, bijvoorbeeld een plat dak, kunnen we isolatie aanbrengen van zowel de buitenzijde als de binnenzijde. Als dakisolatie om welke reden dan ook niet mogelijk is, zullen we met jou overwegen om zoldervloerisolatie toe te passen als een alternatieve oplossing.

Stap 4: Opstellen van de Offerte

Nadat alle relevante gegevens over je woning zijn verzameld, inclusief de exacte afmetingen van je dak, stellen we een gedetailleerde offerte voor je op. Deze offerte is op maat gemaakt en bevat alle benodigde informatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Stap 5: Planning van de Werkzaamheden

Na jouw goedkeuring van de offerte streven we ernaar om de isolatiewerkzaamheden binnen een efficiënte termijn in te plannen. We begrijpen dat tijd belangrijk is, en we doen er alles aan om je zo snel mogelijk van een goed geïsoleerd dak te voorzien.

Stap 6: Uitvoering

Onze hoogopgeleide en ervaren monteurs arriveren op de afgesproken dag en gaan grondig te werk. Ze beginnen met de voorbereiding van het dak, inclusief het aanbrengen van eventuele benodigde veiligheidsmaatregelen. Vervolgens wordt het gekozen isolatiemateriaal zorgvuldig en vakkundig aangebracht om te zorgen voor een naadloze isolatielaag. Tijdens de werkzaamheden en tot 2 uur na de voltooiing van het project moet niemand in huis aanwezig zijn vanwege veiligheidsmaatregelen.

Stap 7: Opruimen en Afwerken

Bij Ratering Isolaties is het onze belofte dat we je woning netjes achterlaten na de voltooiing van de werkzaamheden. Alle restmaterialen worden zorgvuldig opgeruimd, waardoor je kunt genieten van je nieuw geïsoleerde dak zonder enige overlast van onze inspanningen.

Kies voor Ratering Isolaties voor uw Dakisolatie

Met dit uitgebreide overzicht van ons dakisolatieproces, hopen we dat je een dieper inzicht hebt gekregen in hoe wij te werk gaan om je huis energiezuiniger te maken. Bij Ratering Isolaties staan we klaar om je te helpen bij elke stap van dit proces en om jouw huis te transformeren in een comfortabelere, efficiëntere woonomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met de reis naar een energiezuiniger huis.

Klantenservice & Adviseurs

Nadieh planning office manager klantenservice Ratering Isolaties 2
Lian planning office manager klantenservice Ratering Isolaties
Yorrick Vertegenwoordiger Ratering Isolaties werknemer
Mark vertegenwoordiger Ratering Isolaties
Niels Werkvoorbereider Uitvoerder Ratering Isolaties
Mathijs Ratering Isolaties Werkvoorbereider

Wat zeggen klanten over ons

Bert Meijer

Isolatiewerkzaamheden vloer, dak en spouwmuur. Prima werk geleverd en alles netjes achtergelaten.

Emiel L

Van begin tot eind een erg goede ervaring. Mark met goed advies en flexibel in de afspraken. Vriendelijke en efficiënte jongens die het werk snel hebben uitgevoerd. Toppers aan de telefoon (Nadieh) die je altijd even vriendelijk te woord staan. Dikke aanrader!

anita van der hooft

jarno kip

Goed bedrijf, gaan goed te werk en leveren kwaliteit