Dakisolatie en gevelisolatie in Eelde
Dakisolatie en gevelisolatie in Eelde Ratering Isolaties
Voor deze woning in Eelde mochten wij dakisolatie en gevelisolatie toepassen. Zo hou je de hitte buiten en de warmte binnen!

Eelde – Drenthe – Dakisolatie 131m² – Gevelisolatie 13m² – Polyurethaan

Voor deze woning in Eelde mochten wij 131m² dakisolatie en 13m² gevelisolatie door middel van polyurethaan aanbrengen. Nu is deze woning goed ingepakt en comfortabel in zowel de winter als de zomer.
 
  • ✅ Warmte blijft in huis
  • ✅ Bespaar op stookkosten
  • ✅ De zolder wordt weer een bruikbare kamer

Dakisolatie

Het isoleren van een dak kan men op diverse manier doen. De meeste gangbare wijze waarop wij daken isoleren is het aanbrengen van een laag polyurethaanschuim (PUR) aan de binnen- of buitenzijde van het dakbeschot. Doordat het polyurethaanschuim over een hoge dampdichtheid beschikt is het toepassen van folie(s) zoals bij het isoleren met glas/steenwol niet nodig. Dit bespaart werk en neemt teven het risico op luchtlekkage weg.

Lees hier meer over dakisolatie

Gevelisolatie

Bestaat de muur die u wilt isoleren niet uit een spouwmuur maar betreft dit een halfsteens of steens muur dan kunt u gevelisolatie toepassen. Bij gevelisolatie kunt u gebruik maken van diverse soorten materialen en afwerkingen. Isoleert u de gevel bijvoorbeeld van binnenuit, dan kunt u bijvoorbeeld een framewerk plaatsen waartussen u de isolatie aanbrengt. Dit framewerk kan men dan later afwerken met bijvoorbeeld gipsplaten. Isoleert u de gevel vanaf de buitenkant dan wordt er aan de buitenkant van de muur een laag isolatiemateriaal bevestigd. Vervolgens kan daar tegenaan een muur gemetseld worden.

Lees hier meer over gevelisolatie

Polyurethaan -Dak -Vloer

Het gespoten PUR-schuim wat men gebruikt om begane grondvloeren, nieuwe gevels en daken te isoleren is een zeer hard geel schuim met een gesloten celstructuur. Dit schuim is vergelijkbaar met het schuim dat in de wand van uw koelkast of diepvries is toegepast als isolatie.

Doordat het PUR-schuim verspuitbaar is en het zeer goed hecht op vele ondergronden is het zeer geschikt om diverse objecten te isoleren. Rondingen, aansluitingen en overige moeilijk bereikbare plekken kunnen hiermee perfect worden afgedicht.

Lees hier meer over polyurethaan isolatie

Wat zeggen klanten over ons?

Jan Lubben

Marco Mensen

Jerry van dijk

Jeffrey

Meer
projecten